Dog waste..

For en tid tilbake hadde jeg et innlegg om manglende søppelbøtter i parkområdene i Sandnes.. dette ble publisert i diverese nettaviser med påfølgende intervju og reportasje i Stavanger Aftenblad..

Etter noen dager i England ser jeg at det er store forskjeller.. Her vi bor i en liten by er det utrolig mange turområder for hunder - og folk.. Og det er skikkelig tilrettelagt... Som jeg fortalte tidligere er det flotte turstier med grøntareale på begge sider..


Priv foto


Der det ikke er slike stier er det brede, gode stier med masse utstikkere oppkjørt med klipper.. Det er ganske så fantastisk - og ikke nok med det (som en knivselger ville ha sagt) så er det egne dunker for hundeavfall ved alle større infarter til disse områdene...  her er det slik at du får bot hvis hunden din gjør fra seg på fortauet.ikke sikker på prisen men oppslag inne i byen sier du kan bli bøtelagt med 75GBP for å kase sigarettsneiper på gata så jeg regner med det er i den leia med hundeskitt også...
Når jeg og dama tar oss en tur etter at det blir litt kjøligere om kvelden møter vi mange hunder.. nesten fravær av hundeskitt.. og mange hyggelige mennesker... we like :)

Hellyeah !!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trond666

trond666

47, Sandnes

Hei mitt navn er Trond. 47 år gammel "supernurse" bosatt i Newcastle under Lyme, UK - utflyttet fra Sandnes. Jeg håper mine tips og triks i hverdagen kan være til nytte for mine lesere... Kos dere :) Mitt kamera er et Sony a500

Kategorier

Arkiv

hits