Dyreplageri som turistmagnet...

Det er mange tåpelige turistmagneter rundt omkring i verden... en av dem vises i denne videoen fra en dyrepark i Thailand..

Jeg er ikke motstander av dyreparker.. hvis dyrene har god plass, stor likhet med oprinnelig habitat og ikke blir plaget av publikum eller ansatte er dette en flott måte for oss vanlig dødlige å kunne se ville dyr med våre egne øyne..


Ill bilde

For oss som er litt over rosabloggalderen har vi også sett ville dyr på sirkus... mange av disse ble desverre dårlig behandlet men for oss som barn var det spektakulært å se de gjorde kunster i manesjen eller at passerne gjorde farlige ting sammen med dyrene.

Det er mange gode grunner for å holde seg unna endel ville dyr og at slike ikke er vanlige kjæledyr som du tar med på tur eller har på fanget når du koser deg i sofaen om kvelden..Mange av disse dyrene er jegere og vil - hvis de er sultne, eller blir trigget - angripe for å drepe.. Vel kan du trene også ville dyr, men som sagt..instinkt, sult eller trigging av sanser kan en aldri ha 100% kontroll over..


Ill bilde

Derfor, idiotiske dyrepassere i denne Thailandske dyreparken: Å plage en krokodille for å vise kunster foran publikum kan fort straffe seg.. Jeg har ingen sympati for butthead, men det er jo godt han ikke ble alvorlig skadet

Videoklippet kan du se > her <


Foto: side2.no

Hellyeah !!

Stikkord:

2 kommentarer

Anonym

26.07.2013 kl.10:31

Så trist at han ikke ble alvorlig skadet.

trond666

26.07.2013 kl.10:32

Anonym: hadde vært en skikkelig lærepenge..men sikkert ikke nok til å stoppe galskapen

Skriv en ny kommentar

trond666

trond666

47, Sandnes

Hei mitt navn er Trond. 47 år gammel "supernurse" bosatt i Newcastle under Lyme, UK - utflyttet fra Sandnes. Jeg håper mine tips og triks i hverdagen kan være til nytte for mine lesere... Kos dere :) Mitt kamera er et Sony a500

Kategorier

Arkiv

hits