Flyfoto

Fant en serie med noen fantastiske flyfoto i dag

Hele bildeserien på 29 foto finner du > HER <

Det er ingen informasjon om fotograf desverre

Hellyeah !!

5 kommentarer

Lene S.

19.09.2014 kl.14:23

Mange av stedene har jeg sett ovenfra, men aldri så tydelig :-) På Maldivene var vi på bryllupsreise for ørten år siden, nå ble det mimring ;-) Ha en fin helg i Storbritannia inkl Skottland :-D

trond666

19.09.2014 kl.14:41

Lene S.: Hahahaha ja du har vel sett det meste fra luften og div flyplasser. Maldivene står på ønskelista her men da må jg vinne i lotto først (som jeg ikke spiller) eller vente til jeg blir millionær på bokutgivelse. Fri i dag men jobber resten av helga.
Håper du har hatt gode opplevelser med ny jobb :)))

Lene S.

19.09.2014 kl.15:51

Well, jeg har jobbet 10 dager, med 4 dager fri midt i, h he. En dag Oslo-Istanbul t/r og de andre dagene Oslo-Paris t/r, pilotene er jo i streik fram til mandag i første omgang, det har du kanskje fått med deg - og jeg kan IKKE fly sjæl :-\ Min pilot har flyr Air France og videre KLM og Delta - en salig røre det der, men penga mine kommer inn på kontoen iallfall, men uten tillegg for meg osv :-((( Gjorde jeg noe dumt kanskje, time will show! Vi fikk turen til Maldivene i presang av svigerfamilie, den gangen var vi rimelig blakke, men tur ble det :-D Du får jobbe for oss begge i helga :-)))

trond666

19.09.2014 kl.16:21

Lene S.: Oj..det hadde jeg faktisk ikke fått med meg :(( Håper ting løser seg da så det ikke blir problematisk for dere
Jeg skal gjøre så godt jeg kan.. Jeg kan jo stille meg mellom reolene på jobb og ta sikkerhetsinfoen for deg :D ... dog ikke på fransk

Lene S.

19.09.2014 kl.17:10

Ha, ha, det kan bli gøy, start med: "Bienvenue a bord Mesdames et Messieurs" - da kan du bare fortsette på Newcastle under Lime-dialekten, det er få eller ingen reisevandte som hører etter likevel, de bare sjekker om flyvertinna er noe å se på, he he. Husk allikevel å bruke armene og redningsvesten på en MEGET grasiøs måte, detta kan du, så mye har du vært i lufta :-D Lykke til med forfatterskapet forresten, en dag skal du se at......:-)))

trond666

19.09.2014 kl.18:00

Lene S.: Hahahaha ja du skulle vel vært flue på veggen da :) Periodevs har jeg flydd så mye at jeg tror jeg kunne gjort regla i blinde... tror ikke det er så mange som hører etter nei. For min del ser jeg på redningsvesten fordi festeanordningene er litt forskjellig fra selskap til selskap.
Tusen takk... håper jo på at det blir noe.. Har ikke skrevet på noen uker..har vært konsentrert på foto i det siste.. Må vel finne frem manuset og fortsette :))))

Skriv en ny kommentar

trond666

trond666

48, Sandnes

Hei mitt navn er Trond. 48 år gammel "supernurse" bosatt i Newcastle under Lyme, UK - utflyttet fra Sandnes. Jeg håper mine tips og triks i hverdagen kan være til nytte for mine lesere... Kos dere :) Mitt kamera er et Sony a500

Kategorier

Arkiv

hits