Foxy Lady

Det er vel en kjennsgjerning at vi alle fra tid til annen møter noen som setter oss helt ut.....
Da jeg gikk til jobb i dag tidlig møtte jeg også en som fikk meg til å stoppe opp.

På min 30 min raske gange - dog ikke power walk - som i morges startet kl 05.07 ble jeg satt ut. Frozen.. ( ikke filmen og alt det der.. som bedarbeider på et stort kleslager har jeg derimot stiftet svært god bekjentskap med kjoler, nattøy og lignende med motiver fra filmen)

På min morgenvandring treffer jeg normalt svært få. Noen fugler, katter, en buss fra og til, ja til og med andre som er på vei til jobbstart i bil eller andre kjøretøy, men sjelden noen som får meg til å stoppe opp...
Så der går jeg. Ut av byggefeltet, gjennom parken og så gjennom landsbyen. Hovedgata bærer det klingende navnet London Road..passerer den lokale coop, bargin booze (yepp billige drikkevarer) og så på fortauet utenfor convivient store og bakeriet står den...han eller hun kan jeg ikke akkurat svare for.. og spiser rester etter Chestertons befolkning. Jeg vet ikke hvem av oss som ble mest star struck kl 05.15 en lørdag morgen. Jeg holdt på å utbryte "hi, pups" men fikk heldighvis ikke lukket munnen. Etter litt nøling ble derimot iPhonen funnet frem og jeg foreviget skapningen. Den  var ikke veldig fornøyd med blitzlyset og lusket mot fotgjengerovergangen.. Ikke var det grønn mann heller så jeg tenkte at det er vel best at jeg fortsetter videre så jeg ikke blir ansvarlig for roadkill på morgenkvisten.
Hellyeah !!

 

 

3 kommentarer

Lene S.

20.10.2014 kl.12:19

Naturen kommer så nær når man rykker ut i otta ;-) Her har vi ofte en grevling i otta - ikke i taket - men i hagen :-D

trond666

20.10.2014 kl.12:27

Lene S.: Litt greier å ha de i hagen. Ser for meg at det kunne være slitsomt med grevling i taket

Bente

24.10.2014 kl.13:25

Jøss, Skikkelig voksen herre/madam også. Hadde nok blitt litt småskeptisk akkurat ved møtet, men så må man jo bli litt "WHOHOOO" etterpå da...! Kult uansett!

trond666

24.10.2014 kl.16:03

Bente: Drittkult egentlig.. tror nok den er vant til mennesker og lyder i nærområdet :)

Skriv en ny kommentar

trond666

trond666

48, Sandnes

Hei mitt navn er Trond. 48 år gammel "supernurse" bosatt i Newcastle under Lyme, UK - utflyttet fra Sandnes. Jeg håper mine tips og triks i hverdagen kan være til nytte for mine lesere... Kos dere :) Mitt kamera er et Sony a500

Kategorier

Arkiv

hits