Kondomdress - tur med forviklinger

Jeg leser i Stavanger Aftenblad på nett (Aftenbladet.no) at en lokal sykkelklubb har endt opp i en litt kinkig situasjon i det store utland.

Nå får jeg jo ikke lest hele saken da for Stavanger Aftenblad må vel ligge i Norgestoppen når det gjelder såkalte + saker.  En venner seg jo til at de store avisene som VG, Dagbladet, Aftenposten osv har endel + saker, men dette gjelder stort sett såkalte magasin-saker og dypdykk - ikke selve nyhetene. Dette gjelder ikke for Aftenbladet. no.... men dette skulle ikke være tema her

I følge Aftenbladet.no har 60 medlemer av Tasta & Omegn sykkelklubb reist på treningsleir til Spania. Dette er jo flott og mange sykkelklubber benytter seg av muligheten for å reise til varmere strøk for å teste kondomdressene og syklene før sesongen i Norge settes igang. Problemet for Tasta & Omegn er i følge nettutgaven at under halvparten fikk sykkelen sin da de kom frem. Får håpe det ordner seg da... I følge bildet som er lagt med i saken er de en ivrig gjeng.(Fotografen er ikke navngitt da det står Privat (hvor privat kan du være med 60 andre medlemmer?))

Mine tanker da jeg så bildet gikk tilbake til min første 17.mai i skolekorpset. Jeg testet uniformen kvelden før og måtte tvinges til å ikke sove i den. Tasta & Omegn sykkelklubb derimot ser ut til å reise til Spania i kondomdress, click-sko, hansker, solbriller og hjelm.

Et bilde fra den SAS kabinen burde vært foreviget :)


(foto Privat/Stavanger Aftenbled)

Hellyeah!!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trond666

trond666

51, Sandnes

Hei mitt navn er Trond. 48 år gammel "supernurse" bosatt i Newcastle under Lyme, UK - utflyttet fra Sandnes. Jeg håper mine tips og triks i hverdagen kan være til nytte for mine lesere... Kos dere :) Mitt kamera er et Sony a500

Kategorier

Arkiv

hits